Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

"Κουβαλώ ιστορίες..." 2o έτος

"Κουβαλώ ιστορίες..."

Βιωματικό εργαστήρι προφορικής αφήγησης
Απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη εμπειρία 
 
 
 
Κουβαλώ ιστορίες που αγαπώ, ιστορίες που επιθυμώ να πω, ιστορίες που με δυσκολεύουν.Δουλεύω τις ιστορίες δεχόμενος ερεθίσματα μέσα από την ομάδα.Ανακαλύπτω τις ευκολίες, αλλά και τις δυσκολίες μου.
Ο στόχος είναι ο πειραματισμός στους τρόπους αφήγησης και στις δυνατότητες που μου προσφέρει η τέχνη αυτή, καθώς και η ενθάρρυνση των μελών του εργαστηρίου να δοκιμάσουν να πουν ιστορίες μέσα στο πλαίσιο μιας υποστηρικτικής ομάδας.Θα ασχοληθούμε με παραμύθια, μύθους, θρύλους και βιωματικές ιστορίες.
Μέλη της ομάδας μπορεί να είναι όσοι δουλεύουν ή επιθυμούν να δουλέψουν σε χώρους όπου η αφήγηση είναι πηγή έμπνευσης, αλλά και τρόπος επικοινωνίας μοναδικής αξίας(εκπαίδευση, θεραπεία, τέχνες) ή όσοι αγαπούν τις ιστορίες και επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία και γνώσεις.

Η ομάδα απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη εμπειρία στη προφορική αφήγηση,έχουν παρακολουθήσει εισαγωγικά εργαστήρια ή έχουν αφηγηθεί σε κοινό, και επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο στις τεχνικές αφήγησης.
Ανάμεσα στις μηνιαίες συναντήσεις,τα μέλη θα χρειαστεί να αφιερώσουν κάποιες ώρες μελετώντας τις ιστορίες τους.
Θα δοθεί υλικό με ιστορίες του κόσμου καθώς και βιβλιογραφικό υλικό για περαιτέρω μελέτη.

Διάρκεια: 8 μήνες (Νοέμβριος 2017/Ιούνιος 2018), 48 ώρες
Συναντήσεις:ένα Σαββατοκύριακο το μήνα (Σάββατο και Κυριακή από τις 16:00 έως τις 19:00)
Ημερομηνίες:4 και 5 Νοεμβρίου,16 και 17 Δεκεμβρίου,13 και 14 Ιανουαρίου,10 και 11 Φεβρουαρίου,17 και 18 Μαρτίου,14 και 15 Απριλίου,19 και 20 Μαΐου,2 και 3 Ιουνίου
Τον Ιούνιο,μετά τη λήξη του εργαστηρίου, θα παραμυθογιορτάσουμε λέγοντας τις ιστορίες μας σ' αυτιά που επιθυμούν ν΄ ακούσουν!
Κόστος:40 ευρώ το μήνα
Τόπος:Κατσικογιάννη 9,Αθήνα (Ψυρρή)
Υπεύθυνη εργαστηρίου:Σύλβια Βενιζελέα
Επικοινωνία:στο τηλέφωνο 6980803428 και στο μέιλ sylviavenizelea@gmail.com

Η ομάδα θα είναι μικρή και οι θέσεις περιορισμένες.
Για την εξασφάλιση της θέσης σας επικοινωνήστε άμεσα στο τηλέφωνο ή στείλτε στοιχεία επικοινωνίας και ένα μικρό βιογραφικό στο μέιλ και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
Εξασφάλιση θέσης το αργότερο έως τις 20 Οκτωβρίου,δίχως εξασφάλιση  της ύπαρξης διαθέσιμων θέσεων έως την ημερομηνία αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνία

Σύλβια Βενιζελέα/Sylvia Venizelea
+30 6980803428
sylviavenizelea@gmail.com
https://www.facebook.com/sylvia.venizelea
https://www.linkedin.com/sylvia venizelea